Bemutatkozás

Rólam:

Szeretettel üdvözöllek oldalamon, Vitéz - Peterácz Renáta kozmetikus mester vagyok, Pécsett élek családommal, férjemmel és két gyermekünkkel. 

2002- ben léptem a kozmetikusi pályára, mely számomra nem munka, hanem hivatás és hobby is. Pályám során mindig fontos volt számomra, hogy folyamatosan képezzem magam, számos továbbképző tanfolyamon és szakmai konferencián részt vettem az évek során.

2013 szeptemberében valóra vált az álmom, és saját szalont nyitottam a belváros és egyetemváros határán, ahol a nyugalom szigetét szerettem volna kialakítani - egy olyan helyet ahová öröm betérni, és ahová nem csak szépülni és megújulni, de regenerálódni, feltöltődni is járnak vendégeim. Tíz év alatt a cukorpasztás szőrtelenítés szakértője lettem. 2021 óta vagyok kozmetikus mester. 2022-ben a kozmetikus tanulók gyakorlati képzésébe is bekapcsolódtam. Ma már hivatásomnak tekintem, hogy az iskolával közösen jó szakembereket neveljünk a tanulókból. Nemrég felvettek az Országos Ágazati Alapvizsga Vizsgaelnöki Névjegyzékére Szépészet szakterülettel ( vizsgaelnöki feledatokat láthatok el).

Profi sminkes tanfolyamot A Sminkiskolában Kukovicza Tímea smink-és maszkmesternél végeztem.

Sok szeretettel várom minden eddigi és új Vendégem.

Vendégeimet előzetes időpont egyeztetés alapján fogadom.